Bateig de mar

Estàs pensant en iniciar-te a la navegació o simplement voleu conèixer la costa del Prat des del mar? Durant una hora i mitja podràs gaudir d'aquest entorn de la millor manera.


Tria la teva disciplina
CATAMARÀ · PATÍ DE VELA · PADDLE SURF · CAIAC

CATAMARÀ
Funcionament

Navegar en catamarà pot ser molt relaxant per la seva estabilitat o pot ser molt excitant si fa un bon vent! Vine amb parella, amb amics o amb la família per provar-ho. Anireu amb un instructor/a que farà que la vostra experiència sigui única! A partir de 2 persones.

1,5h
1 SESSIÓ
______________________

PREU BATEIG
25 per persona
(de 2 a 4 pax.)

PATÍ DE VELA
Funcionament

Vols saber què es sent navegant a un Patí de Vela? Un dels nostres instructors t’acompanyarà per a que provis aquesta embarcació tan especial com és el Patí de Vela. Especial per no tenir orsa ni timó i per ser un vaixell amb molta història a Catalunya.  


Vina a provar amb un instructor/a que farà que la teva experiència sigui única!


Bateig unipersonal.

1,5h
1 SESSIÓ
______________________

PREU BATEIG
40 per persona

PADDLE SURF · CAIAC
Funcionament

La nostra platja al Prat es caracteritza per estar dins d'un parc natural, per això hem creat una activitat per gaudir del nostre entorn fent una ruta amb paddle surf!


Prova el Paddle Surf amb una progressió adequada i segura. Comprovaràs que és una activitat molt completa físicament, amb els beneficis de fer activitat a la natura i desconnectar de la rutina.

Un instructor/a t’explicarà tot el necessari sobre el material que es fa servir, el procés a seguir per posar-te de peus amb èxit, la posició adequada per remar, etc… El nostre objectiu és que vulguis repetir i que tinguis bones sensacions!

1,5h
1 SESSIÓ
______________________

PREU BATEIG
35 per persona

SPLASH CLUB SUPER 3
Funcionament

Aprofita el teu carnet del Súper 3 i vine a navegar en família!

Coneix la mar navegant a la platja del Prat en una experiència inoblidable de 1,5 hores.

Del 1 de maig al 30 de setembre del 2024


Els nens del Club Súper 3 no paguen res!

1,5h
1 SESSIÓ

______________________

PREU BATEIG

 
PREU FAMILIAR: 50€ per unitat familiar amb un màxim de dos adults (màxim total 5 membres) 


· Edat mínima: 7 anys.
· S'ha de reservar amb anticipació.

EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

· Aparcament gratuït

FUNCIONAMENT

Totes les activitats es realitzen en grup (mínim 2 pax.) amb un instructor especialitzat dirigint l'activitat, durant 1,5h, on us enseynaran les nocions bàsiques de la modalitat que preferiu, ja sigui passejant en caiac, buscant l’equilibri del paddlesurf, sentint el vent a la cara amb el patí de vela o notant la velocitat del catamarà.

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.
Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.

Continua formant-te, continua navegant